לביבות בגרסה אישית
חומרים :
4 י"ח תפו"א מגורד גס
1 י"ח בטטה מגורדת גס
1 סלסלה פטריות שמפניון קצוצות דק
4 גבעולי בצל ירוק קצוץ
1 כפית שום כתוש
5 ביצים
2 כפות קמח
מלח
פלפל שחור גרוס
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
אופן הכנה
את כל החומרים מערבבים בקערה ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס .
במחבת רחבה מחממים שמן רדוד .
בעזרת שתי כפות יוצרים צורת רצויה ומורידים לשמן .
מטגנים עד להזהבה הופכים ומטגנים את הצד השני עד להזהבה .
מוציאים לנייר סופג ומגישים בתוספת יוגורט או לאבנה .
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.